Tartu toimeen, opi johtamaan yritystä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Yhteiskuntamme tarvitsee taloudellista kasvua. Tässä ei ole mitään uutta. Kasvua ei voi kuitenkaan luoda samalla tavalla kuin aiemmin. Kasvaessaan, yrityksen on hyvä ymmärtää miten resursseja käytetään viisaasti ja tehokkaasti tuoden asiakkaille, mutta myös yhteiskunnalle lisää arvoa, luontoa säästämällä. Kiertotalouden periaatteita, arvon syntymisen prosesseja ja yksilön muutosvoimaa ymmärtämällä voimme saavuttaa helpommin vastuullisen kehittämisen tavoitteita (katso https://www.ykliitto.fi/yk-teemat/kestava-kehitys/kestavan-kehityksen-tavoitteet). Uudessa, syksyllä 2020 alkavassa, kestävän kasvun johtamisen YAMK-ohjelmassa haetaan uusia ratkaisuja, konkreettisesti, kehittäen muutosjoustavuutta/ resilienssiä, kestävää kuluttajuutta, yrityksen kestävää rahoitusta ja uusia kestäviä, kiertotalouden liiketoimintamalleja sekä luomalla arvoa muuttuvissa verkostoissa ja luomalla sosiaalisia innovaatioita. Lisätietoja: Kestävän kasvun johtaminen (YAMK)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: